Tuesday, February 19, 2013

....taMAN PANtun....

HARI ini, sambung lagi rakaman video di Taman Pantun UKM. Ada sudut2 yang masih
terlepas untuk dirakamkan......a'ihhhh....(keluhan yang terkandung
pelbagai makna....)
taman pantun ukm
taman pantun
 Tak lama pun di sana, bila sudut2 tertentu dah dirakam, Taman Pantun ditinggalkan lagi...
Rumah yang dikatakan istana itu pun kami tinggalkan...seram sejuk juga bila
ada kat dalam.............................cisss......

taman pantun

focus
 Bila dah siap edit, teringat masih ada yang belum dirakam....nampaknya akan
berkunjung lagi kut ke Taman Pantun tu.....harap ia mampu di
siapkan sepenuhnya sebelum 28 Februari....harap jugak
penghuni istana tu lebih ramah lagi....

raptai
 Sebelah malam pula kami hadir di Dectar untuk melihat raptai penuh Konsert
Diraja yang akan berlangsung acara sebenarnya malam esok...
Sempat jugak melihatnya dari awal hingga
tamat lebih kurang jam 11.00pm.

raptai
raptai
Tamat raptai terus balik, la ni masih menatap skrin komputer untuk update
blog ni......ntah jam berapa baru nak tidoq.....
Esok pagi biasalah pegi pejabat
awal pagi....esok pulak tu ada Bengkel Penerbitan
MCP anjuran Unit Latihan Pejabat Pendaftar dengan kerjasama
Penerbit UKM.........harap dapat sampaikan
kertas dengan yakin..........da setahun
tak sampaikan kertas bengkel, gamaknya.....
macam goyah pun
ada rasanya..
Wah! idea da terbang, tak tau nak tulis apa lagi.......

....apa2 pun terima kasih kerana sudi membaca.....tak baca pun takpa la.....

DAUD.montakzakaria

1 comment:

studioukm said...

...sila komen kalau nak...