Friday, July 27, 2012

biLA naK siAP tNeC ni...




....dah siap pun selepas tulisan di bawah ditulis...


HARI ni 27 JULAI 12; sambung shooting untuk footage LOJI PENDINGINAN LINGKUNGAN LINGKARAN 2 UKM.. Dah lama dah projek ni duk dalam peti sejuk.
Footage yang nak di 'shoot' pun bukan banyak sangat
cuma beberapa shot jer bangunan JPP tu.

.....cari sudut...

....sempat posing....

....trigger....

Shot tu perlu dibuat kembali sebab nama jabatan tu dah tukar baru
dan tak selari dengan apa yang ada dalam skrip.
Hal ni disedari bila terpandang
dalam web kalau tak
silap aku.
Jadi, hari ini
terpaksa shot bangunan
yang dah bertukar nama tu.....

....terima kasih kerana sudi membaca...
DAUDmontakzakaria.

1 comment:

studioukm said...

...dah siap pun sebentar tadi, nanti aku nak 'upload' ke 'youtube' petang nanti....tungguuuuu....