Thursday, October 8, 2009

Ujian untuk krew baru kami.....Hari ini, 8 Oktober 2009; Sdr. Jasril Amry dan Siti Suraya diminta pergi membuat rakaman video wawancara isteri Arwah Prof. Dr. Ghazali untuk dijadikan bahan untuk membuat multimedia yang akan ditayangkan semasa Malam Kasih Ghazali dalam bulan November yang akan datang.

Foto ini ialah semasa Jasril dan Suraya bersama kami waktu rakaman MCP Pelancaran Buku Raja Alias dalam bulan puasa lalu...

Ini merupakan satu tugas pertama mereka secara persendirian tanpa kehadiran krew-krew yang dah 'otai-otai ni(kami lah tu....). Inilah tugas pertama mereka tanpa kami(otai-otai ni...) sejak mereka menyertai krew unit kami 3 atau 4 bulan yang lalu(aku pun dah lupa bila dia orang masuk...). Diharapkan mereka berdua dapat dan mampu menyempurnakan ujian pertama mereka ni....harap begitulah...


Petang ini juga kami dari Unit Video membuat persiapan teknikal untuk rakaman MCP Jamuan Hari Raya peringkat UKM yang akan diadakan di DECTAR pagi esok. Kami memasang dan menguji alatan audio video supaya tidak berlaku sebarang perkara yang tidak diingini ketika rakaman esok.Petang ini juga diadakan raptai untuk jamuan berkenaan bersama semua ahli jawatan kuasa jamuan. Semua krew yang terlibat lebih daripada 10 orang telah aku hubungi mereka melalui surat rasmi. Harapnya semua akan datang membantu dalam tugas rakaman MCP esok. ahli jawatan kuasa jamuan.


Sdr Ramli sedang membuat persiapan peralatan 'audio'Sdr. Ramli dan sdr. Shah(krew video terkini UAV sedang merakam sesuatu....)


Raptai...Raptai juga....

Juga raptai....


video salah satu persiapan teknikal.....

* harap maaf foto dan video tak jelas, maklumlah kamera handphone...

No comments: