Friday, July 3, 2009

Bersama Angkasawan..2 Julai 2009; hari Khamis; Kami membuat rakaman video MCP Bersama Angkasawan di Dewan Canselor Tun Abdul Razak. Ini merupakan kali kedua kami membuat rakaman video berkenaan dan yang pertama ialah semasa Minggu Mesra Pelajar tahun lalu di tempat yang sama. Program ini merupakan satu program interaksi diantara pelajar baru dengan Datuk Dr. Sheikh Muzaffar iaitu angkasawan pertama Malaysia.


Program bermula jam 9.30 malam dimana Dr Sheikh telah menceritakan semua pengalamannya semasa latihan untuk menjadi angkasawan, pengalaman semasa di angkasa dan sebagainya. Selepas ceramah beliau, beberapa orang pelajar baru telah mengajukan pelbagai soalan berkisar tentang diri beliau dan sebagainya.
Malam ini ramai krew rakaman telah datang membantu dalam melaksanakan tugas membuat rakaman video MCP ini.


Termasuk hari ini, sudah 4 malam berturut-turut kami berkunjung ke DECTAR ini untuk melaksanakan tugas yang dipertanggung jawabkan kepada kami semua. Yang hadir malam ini ialah, Sulimi, Ramli, Kamarul, Azrul, Wafiy, Firdaus, Hanim, Hasnah, Yunus, Amri, Zulhimi dan aku jugak...terima kasih kepada semua...

No comments: