Friday, June 26, 2015

keje bulan pose..









RAMADHAN ni rasanya kami kurang keje2 rakaman MCP dan SCP...tau tak apa makna
MCP dan SCP tu.....kalau tak faham pi tanya mek google tuuu....
Hari Khamis semalam kami membuat rakaman MCP
di Persada Canselori. Program tersebut anjuran Institut Kajian Etnik atau KITA.
Kami cuma buat rakaman majlis perasmian dan ucaptama sahaja. Itu jer rakaman yang kami
ada dalam bulan pose ni....Rakaman MCP dalam DECTAR rasanya tiada
dalam bulan pose ni....harap tak ada lah sebab malam2 krew
ramai yang nak beramal kut....................

Rakaman MCP kat Persada tu aku dah edit dan upload ke utube....kalau
korang minat perkara yang berkaitan ilmiah tu silalah
buka link utube yang aku sertakan kat sini...

Ermmmmm....rasanya itu jer yang aku nak tulis dan terima kasih
kerana membaca..................

sekian....

DAUD.montak.zakaria

1 comment:

NurFatihah Che Daud said...

rindunye kat dectar...lame dh tak g sane