Wednesday, October 30, 2013

bY...bY...koNvo 41...


sidang 2

HARI ini, SELASA, 29 OKTOBER 2013,
LEBIH KURANG JAM 11.30 malam tadi baru tiba rumah dari gelanggang badminton 
Sungai Tangkas. Letih gak main tadi, maklumlah memang aku tak power pon tapi
setakat untuk keluarkan peluh boleh ler kut......

yan & najwa
wafiy, naziruddin, hidayah & hasnah...
ramli..
Lebih kurang pukul 5.00 petang tadi pula rakaman MCP Majlis Konvokesyen UKM Ke-41
juga tamat dengan jayanya setelah kami berkampong di dewan canselor
selama 4 hari kerana tugas rakaman dan tayangan live di dewan
majlis berkenaan....hari ini ialah
hari terakhir.

shohaimi, anim, aisayah & jasril...
jasril, aisyah...
nur najwa.... 
Tugas rakaman dan tayangan majlis tersebut secara live di dewan bukan sesuatu perkara
yang mudah, bimbang aku kalau timbul masalah terutama semasa
tuanku canselor berada di pentas. Silap2 menerima titah
perintah warna kuning.....
Fikirlah jika semasa live tiba2 alat
mengalamai kerosakan, tentu semua layar tayangan akan
kosong tanpa visual......tentu akan menggetarkan sanubari semua staf video.........

dewan
kamarul, shahrul, hasnah, syanana & aisyah
studio ukm... 
Apa-apa pon ALHAMDULILLAH, syukur sesangat kepada SANG PENCIPTA,
segalanya berjalan dengan lancar dan cuma terdapat sedikit
masalah sahaja.....lojiklah kan, kita manusia biasa tentu
mempunyai kecacatan...bukan gitu....jika
ada manusia yang tidak boleh
menerima kekurangan tentu dia manusia luar biasa
yang mungkin boleh disamakan dengan FIRAUN....ooooppptttsss..........!!!!!!!!!!!!

najwa & yan
sidang 8 tamat...
tamat sidang 8.... 
Tapi da aku katakan tadi, ALHAMDULILLAH kerana sepanjang tugas yang 
dijalankan selama 4 hari tersebut cuma terdapat sedikit
masalah sahaja yang rasanya boleh diabaikan 
kut................................

tamat sudah konvo 41, jumpa lagi taun depan...itu pon
kalau unit kami kekal lagi akan datang......
Aku da takde idea untuk menulis panjang-panjang oleh itu lihat jer foto2 tu...
dan dalam kesempatan ini aku ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada
semua krew dan mohon jutaan kemaafan daripada semua krew
termasuk sdr. YUNUS, SHOHAIMI,
NAZIRUDIN, WAFIY, HATA, ISMA, CHEF, JI,
JAMALUDIN SABRAN, ZULHIM, YUSRI, KHAIDIR, AZRUL, SYANANA,
YAN, WATIE, MIMI, ANIM, BADRU, SURAYA, BUKHARI, SHAMSUL, SULIMI, 
HIDAYAH, HASNAH, SITI AISYAH, NUR NAJWA, SHUKRI, ROSLI dan
 juga kepada semua krew UAV  serta krew yang  mungkin nama 
mereka, aku terlupa untuk dicoretkan di sini.....
maaf dan terima kasih semuanya...........................................................

....sekian dan terimakasih kerana sudi membaca.....


DAUD.montak.zakaria

1 comment:

studioukm said...

...terima kasih bebanyak gak kepada PECAL dan FAIRUL SURIAN @ FIRE....yang juga sanggup membantu walau hanya dengan jamuan makanan jer...tq...tq...tq...