Monday, September 20, 2010

Selamat Hari Raya, Maaf dipinta....

PROF. DR. RAHMAH MOHAMAD

HARI ini kami dari Unit Audio Video Penerbit UKM telah membuat rakaman video ucapan HARI RAYA warga UKM. Jam 10.30 pagi kami bergerak ke pajabat
Prof. Datuk Dr. MuhammadAbdul Razak,
Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar.
Rakaman berjalan denga lancar.


Jam 11.00 pagi kami bergerak ke PUSAT KESIHATAN UKM untuk membuat rakaman video ucapan HARI RAYA staf Pusat Kesihatan di sana. Pelbagai lokasi di pusat berkenaan kami gunakan dan staf yang dirakam ialah sdri Farah dan beberapa kakitangan di sana. Rakaman juga berjalan dengan licin.


FARAH, STAF PUSAT KESIHATAN UKM.PUSAT KESIHATAN UKM
Jam 2.30 petang kamimembuat rakaman ucapan Prof. Dr. Rahmah, Timbalan Naib Canselor Penyelidikan UKM. Proses rakaman berjalan dengan sempurna tanpa kesukaran.


Jam 3.00 petang kami bergerak pula ke pejabat Prof datuk Dr. Hasan Basri, Timbalan Naib Canselor Pembangunan. Rakaman juga dapat dilakukan dengan licin. Ketiga-tiga Timbalan Naib Canselor berkenaan memberikan kerjasama yang amat baik kepada kami.


STAF PUSAT KESIHATAN UKM.
STAF PUSAT KESIHATAN UKM
Kami yang membuat rakaman hari ini ialah sdr. Jasril Amry, Siti Suraya, Kamarul Baharin dan aku sendiri. Pagi esok kami akan ke PJ pula untuk rakaman ucapan Timbalan Naib Canselor Hubungan Antarabangsa di rumah beliau..
Semua rakaman ini akan dijadikan bahan untuk suntingan multimedia untuk ditayangkan
semasa JAMUAN HARI RAYA PERINGKAT UKM PADA 24 SEPT. 2010 nanti..

daud montak zakaria..

No comments: