Saturday, July 31, 2010

2 minggu yang AMAT sibuk...


HARI ini, Sabtu 31 Julai 2010;

Aku nak cerita pada mereka yang nak dengar atau baca, dua minggu sebelum Ramadhan ni kami dari Unit Audio Video Penerbit UKM amat sibuk sekali jika dibandingkan dengan minggu2 yang lain.

Rakaman MCP Pertandingan Puisi Anti Rasuah.dalam konti semasa rakaman mcp
Dalam dua minggu ni banyak permintaan yang kami terima dari pihak dalam UKM untuk mendapatkan perkhidmatan rakaman video bagi pelgai program yang diadakan.


Diantara program yang minta kami rakamkan ialah Sukan Kriket Universiti-Universiti Antarabangsa, Bengkel UKM-SIT, Seminar Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan, Ceramah dan sebagainya.


Selingan semasa pertandingan puisi anti rasuah.
dalam konti
Apabila banyak pihak yang memohon untuk perkhidmatan berkenaan maka sudah tentu ada yang kami tolak atas alasan yang menasabah. Apa nak buat, itulah saja yang kami mampu lakukan. Kami tidak dapat memenuhi permintaan semua kerana kurang
tenaga kerja dan masalah peralatan.


Rakaman sukan kriket kami rakam beberapa perlawanan yang diadakan seperti di Bayu emas Klang, Kinrara, dan Oval UKM dimana UKM turut serta dalam kejohanan tersebut.


pertandingan puisi anti rasuah


dalam konti
Seminar Keselamatan pula kami rakamkan di PPUKM kerana ia diadakan disana, dua atau tiga kali kami pergi ke sana, namun ada juga sesi yang kami tidak dapat membuat rakaman
kerana terdapat tugas di tempat lain untuk program yang lain.

Hari ini Sabtu 31 Julai, sdr. Jasril dan sdr. Ramli pergi membuat rakaman video untuk program Silang Budaya anjuran NCWO dirumah keluarga angkat angkat mereka di daerah Lembah Kelang. Tugas mereka ini mungkin berakhir malam nanti.

Malam ini pula terdapat rakaman MCP Konsert Gamelan yang akan berlangsung di P.Seni DECTAR.

Minggu depan merupakan hari yang paling sibuk, kerana minggu depan merupakan hari untuk membuat persiapan dalam segala hal berkaitan Majlis Konvokesyen Ke 38 yang akan berlangsung daripada 7 hingga 10 Julai 2010. Ermmmm....tapi apa nak buat dah tugas kami. Harap semua tugas tersebut dapat dijalankan dengan sempurna tanpa sebarang kecacatan walau sekecil mana sekalipun.......

daud montak zakaria...
31 Julai 2010; 11.00 am

No comments: