Saturday, August 8, 2009

Pendaftaran Pelajar Pusat Kembangan Pendidikan, UKM


Hari ini, seawal jam 7.30 pagi aku dah ada kat Studio UKM di DECTAR untuk persiapan teknikal bagi Majlis Pendaftaran dan Ikrar Pelajar Baru Pelajar Pusat Kembangan Pendidikan Sesi 2009/ 10 di DECTAR.

Pemasangan kamera video dan persiapan grafik telah aku dan sdr. Jasryl Amry siapkan. Krew-krew yang tiba kemudian termasuklah sdr. Ramli, Kamarul, Zulhimi, Azrul khaidir, Siti Suraya, Hanim, Wafiy, Ismahashimi sementara sdr. Hasnah yang mendaftar sebagai pelajar hari ini pun turut membantu, terima kasih banyak2. Yunus telah sms kepada aku, dia tak dapat hadir sebab demam, hmmm...harap2 jangalah H1N1, tapi kalau tak silap aku dia baru kena virus C22!.

Program ini telah berjalan dengan lancar dan YBHG. PROF. DATO' DR. MUHAMMAD BIN ABDUL RAZAK telah menyampaikan ucapan sebagai wakil TAN SERI DATO' NAIB CANSELOR. Program berkenaan tamat lebih kurang jam 1.00 petang. namun kami terpaksa menunggu hingga jam 2.00 petang untuk membuat pengemasan peralatan iaitu selepas sesi taklimat. Aku, Jasryl Amri, ramli dan Siti Suraya telah membuat pengemasan peralatan berkenaan.

Aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam rakaman video MCP program berkenaan. Tahniah aku ucapkan kepada Cik Hasnah Basirum iaitu salah seorang krew MCP kami yang telah turut mendaftar untuk mengikuti sama pengajian berkenaan.

No comments: